Verliefd, verloofd, getrouwd, burn-out?

Zo sta je op de dansvloer, na een prachtige huwelijksdag. Het volgende moment zit je in de wachtkamer van bedrijfsmaatschappelijk werk. Diagnose: op het punt staan om een burn-out in te rollen. Prioriteiten stellen, grenzen aangeven en “nee” leren zeggen, mijn leven stond in het teken van bovenstaande punten. Met zojuist een huwelijksdag achter de rug en een uitzending van manlief in het vooruitzicht kon ik mij druk maken om andere dingen. Gelukkig is Sarge niet voor één gat te vangen en werd ik gepusht om dát te doen wat juist zou zijn. And here I am again! Een betere versie van mij, sterker.

Waar ik echter niets over te zeggen had was de uitzending. Al eerder schreef ik over de mogelijke uitzending die ons in het verschiet lag. Wat kan er toch veel gebeuren in aanloop naar een uitzending en wat komt er veel op je af als het moment daar is. Genoeg om over te schrijven dus, stukje bij beetje.

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge