Win een loveshoot via TOFFE TROUWBLOG!

toffetrouwblog.nl

Zoals jullie weten, staan Sarge en ik op het punt om elkaar het ja-woord te geven. Ik de zijne en hij de mijne. Een grote stap in ons leven waar ik via TOFFE TROUWBLOG al het een en ander over heb mogen vertellen. Op het moment dat mijn lief op zijn knieën ging en wij wisten dat we gingen trouwen, vonden wij het belangrijk dat er in de loop hier naar toe foto’s gemaakt zouden worden. In de tijd voor onze bruiloft zijn wij alleen maar dichter naar elkaar toegegroeid en alle clichés bleken waar.

toffetrouwblog.nl

Via mijn blog kwam ik met Monique van TOFFE TROUWBLOG in contact, als vrouw van een militair weet zij hoe turbulent het leven als thuisfronter kan zijn. Haar bezigheden als weddingplanner moest zij dus op een lager pitje zetten. Wel heeft zij al haar ervaring gebundeld en verspreidt zij dit via haar blog. Tips over alle facetten rondom je bruiloft komen aan bod en het is als bride-to-be (of groom-to-be natuurlijk!) echt de moeite waard om haar blog te bezoeken. Tip: vergeet ook ook niet haar Instagram te bekijken voor toffe tips!

Hoe tof is het dat je via TOFFE TROUWBLOG nu een loveshoot kan winnen?! En het leuke is dat iedereen mee kan doen, ook als niet-thuisfronter en ook als je lief nog niet op zijn knieën is gegaan! Om mee te doen klik je hier. Let op! Meedoen kan tot 23.59u vanavond!

*Dit artikel is niet gesponsord, ik ben alleen groot fan ;)*

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge