Persoonlijke update #2

quote

Proberen de draad weer op te pakken is soms makkelijker gezegd dan gedaan, toch doen we een poging.

Het monster is nog niet verdwenen maar vooralsnog is het de kop ingedrukt. Reden te meer voor Sarge en mij om weer voorzichtig naar de toekomst te durven kijken, stapje voor stapje. Mijn lief draait inmiddels mee in de stroom van zijn nieuwe eenheid. Na een kleine herverdeling van de rollen, voelt hij zich nu als een vis in het water. Hij wordt uitgedaagd en er wordt een beroep gedaan op zijn kennis en inzichten. Iedere dag komt hij thuis met een glimlach, iets wat mij als thuisfrontaanstaande zeer gelukkig stemt. Over niet al te lange tijd is het zo ver, dan mag ik Sarge daadwerkelijk mijn man noemen. De voorbereidingen vorderen gestaag en we kijken allebei uit de dé dag. Bijzonder hoe je, door bezig te zijn met je bruiloft, dichter naar elkaar toe groeit.

Ook bij de thuisfrontaanstaande gaat alles zijn gangetje, over vijf maanden hoop ik mijn diploma op te mogen halen. Deze moet natuurlijk wel verdiend worden dus mijn dagen zijn gevuld met studeren naast de dagelijkse bezigheden.

Terug naar dat waar ik voor kwam,mijn blog:
Allereerst: nieuwe volgers, van harte welkom! Leuk dat jullie een kijkje willen nemen in de keuken van het thuisfront! Als je je afvroeg hoe de blogstilte is ontstaan dan raad ik je aan om mijn vorige blog te lezen. Dat kan hier. Voor iedereen die me in de afgelopen maanden benaderd heeft, benieuwd was hoe het met me ging en me gemotiveerd heeft weer verder te gaan: dank je wel hiervoor! Ik heb hier veel steun aan gehad.

Zoals ik zei, stapje voor stapje naar de toekomst kijken. Dat is wat we doen. Meer blogposts, meer updates maar nog even zonder regelmaat. Schrijven wanneer het goed voelt, is nu van belang.

Tot gauw!

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge