Mijn militair en zijn meisjes

Ik geef het toe. In het leven van mijn militair ben ik niet het enige meisje. Ik deel mijn thuisfrontpositie met 2 andere hele lieve dames. En nee, natuurlijk doet Sarge niet aan polygamie. Ik hebt het over onze 2 poezen. Men zegt dat poezen zich niets aantrekken van hun huisgenoten maar ik kan uit eigen ervaring zeggen: niets is minder waar! Onze poezen zijn gek op ons en dit uit zich heel goed als Sarge weer eens weg is geweest. Als Sarge na een oefening zijn sleutel in de voordeur steekt, springen de twee katachtigen op uit hun slaap en weten ze niet hoe gauw ze in de buurt van de gang moeten komen. Knorren, kopjes, pootjes, likjes, de hele poppenkast komt tevoorschijn.

Tijdens mijn zoektocht op Youtube naar filmpjes over katten en de thuiskomst van militairen kwam ik niet ver. Over honden is overigens des te meer te vinden. Tranentrekkers vind ik het. Ontroerend om te zien dat honden zo loyaal zijn dat zelfs een overbrugging van een jaar geen verschil maakt in de liefde voor hun baas/bazin. Herkennen jullie dit ook bij jullie eigen huisdieren?

Related Articles

Geen reacties

    • Thuisfrontmrs

      Och verschrikkelijk vind ik het haha. Of het nou gaat om de partners, kinderen of huisdieren, het maakt qua tranen geen verschil!

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge